2-i Sınıfımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusunu Evde Kutladı. Sınıf Öğretmenimiz Emrah Yıldırım, velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.

23 Nisan 1920 Türk milletinin iradesini temsil eden Millet Meclisinin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği gündür.   23 Nisan aynı zamanda bağımsızlığımızın ve ulusal egemenliğimizin sembolüdür.   Atatürk, TBMM'nin açılış günü olan 23 Nisanı çocuklara armağan ederek Cumhuriyetimizi ve İstiklalimizi gelecek kuşaklara taşımak istemiştir.  Ve şunu eklemiştir.  " Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun.  "   Bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. Yılına tekabül eden  23 Nisanı Kovid-19 tedbirleri kapsamında okulumuzda kutlayamasak bile bütün öğrencilerimizle beraber her yıl olduğu gibi aynı ruhla,  aynı heyecanla  evlerimizde coşku ile kutluyoruz.

19.04.2021 261