Çağdaş MANDUZ - Okul Müdürü

1975 yılında doğan Çağdaş Manduz ilk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Ankara Üiversitesi Eğitim Yönetimi ve Planlama bölümünde 1999 yılında mezun oldu. Aynı yıl Van Erciş Yünören İlköğretim okulunda müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde yüksek lisans yaptı. Daha sonra İstanbul Büyükçekmece Rıfat Ilgaz İlköğretim okulunda çalışmaya başladı. Sonra Nihat Delibalta İlkokulunda müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdür vekili olarak görev yaptı. 2016 yılı eylül ayında Vahit Sura Tanrıverdi İlkokulunda kurucu müdür olarak göreve başladı. 2017 yılından itibaren ise Vahit Sura Tanrıverdi okuluna okul müdürü olarak atanmıştır ve halen görevine devam etmektedir.