VAHİT SURA TANRIVERDİ İLKOKULU

Vizyon: Vahit Sura Tanrıverdi İlkokulu´nun eğitim politikası ezberlemeyi değil, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirerek; kendisini, çevresini ve ülkesini daima geliştirme çabası içinde olan milli ve kültürel değerlerimize bağlıdır. Vahit Sura Tanrıverdi İlkokulu dinamik ve çalışkan kadrosu ile geleceğe güven veren; üyesi olmakla onur duyduğu, çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla ilgi odağı olan markalaşmış bir Eğitim ve Kültür yuvası olmak.

Misyon: Vahit Sura Tanrıverdi İlkokulu´nun eğitim politikası ezberlemeyi değil, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirerek; kendisini, çevresini ve ülkesini daima geliştirme çabası içinde olan milli ve kültürel değerlerimize bağlı olmanın yanısıra çağdaş ve yeniliklere açık; bilgiye ulaşım aracı olarak teknolojiyi etkin şekilde kullanabilen ve toplumsal alanda kendini ifade edebilen geleceğin ideal vatandaşlarını yetiştirmektir.

Başarılar: Okulum Temiz Belgesi, Ağaçların Adları İstanbul Başarı Belgesi, Okullarda Beyaz Bayrak Belgesi

Saatler: 08.00-12.50 13.20- 18.10
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Esper Turizm tarafından öğrenci taşımamız sağlanmaktadır. Enser BEŞLİ, Tel:+90 536 935 21 75
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol
Bilimsel Etkinlikler: Müze gezileri, bilimsel sergiler
Proje Çalışmaları: Umudum Öğretmenim, Öğretmeni İle Güzel İstanbul, Ağaçların Adları, Kütüphanede Hayat Var, Sıfır Atık
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e- tiwinning

WEB - https://vahitsuratanriverdiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ARDIÇLI MAH. 824.SOKAK NO5/1 ESENYURT / İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :2045

Yerleşim Yeri - Esenyurt Merkez Ardıçlı Mahallesi

Adres - ARDIÇLI MAH. 824.SOKAK NO5/1 ESENYURT / İSTANBUL

Ulaşım Ardıçlı Mahallesi ve Esenkent Mahallesi bölgelerine giden İETT ve minibüs hatlarını kullanarak okula ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 km